RAFAEL DE RIBOT

Periodista, professor universitari i expert en comunicació. Llicència en Ciències de la Informació per la Universitat de Navarra.

Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació (premsa, ràdio i televisió). Ha estat director general de l’Agència de Comunicació Local i Director de COM Ràdio, adjunt del Director General de Comunicàlia, cap de continguts de La Xarxa i cap de redacció d’Informatius de TV3. Ha editat i presentat els programes informatius de ràdio La Nit a RAC1 i el Catalunya Nit de Catalunya Ràdio, i el debat televisiu Actualitat Viva. Ha estat director del diari El Singular Digital.

Professor de periodisme, de ràdio i de projectes a de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Docent a la Universitat Internacional de Catalunya i a la Universitat Abad Oliva. Imparteix cursos de comunicació per a empreses d’altres sectors.

Com a consultor ha treballat per a Ràdio Programes del Perú en la remodelació i integració de les redaccions de ràdio i televisió i per Betevé Ràdio en la creació del nou model, programació i estructura.

deribot@brandcampusbcn.com